top of page

Maak kennis met Kaat, Lauren en Dorien

Wij zijn geen doorsnee agency, maar drie sterke marketingprofielen die de voorkeur geven aan een 1-op-1 aanpak.

SAVVYS-11.jpg

Wie zijn wij

Ontdek de enthousiaste profielen van Studio Savvy. We zijn een team van marketing freelancers met een sterke passie voor creative marketing. We geloven in persoonlijke relaties met onze klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze aanpak

Bij Studio Savvy geloven we in de kracht van personalisatie. Wanneer je ons benadert, gaan wij actief op zoek naar de optimale match binnen ons team voor jouw specifieke behoeften. Eén van onze drie freelancers wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn of haar vaardigheden en affiniteit met jouw project. Door onze individuele kwaliteiten en expertise te combineren, streven we ernaar om jou de meest doeltreffende oplossingen te bieden.

Ons verhaal

Bij Studio Savvy willen we marketing anders aanpakken. 

 

We brengen getalenteerde freelancers samen, geïnspireerd door de voordelen die we vanuit ons eigen marketing freelance leven hebben ontdekt. Onze ervaring heeft ons geleerd dat dit niet alleen leidt tot het succesvol afleveren van projecten, maar ook tot het vertellen van echte verhalen.

 

Onze droom is om samenwerking, creativiteit en flexibiliteit te combineren met verschillende sterke profielen om jouw marketing nieuw leven in te blazen.

Onze missie

Onze missie is duidelijk: verandering brengen in de manier waarop bedrijven en merken hun verhalen vertellen. We willen verder gaan dan traditionele marketingbureaus, onze sterkte is samenwerking en flexibiliteit.

 

Bij Studio Savvy streven we ernaar om jou de meest passende marketingoplossingen te brengen. Creativiteit is steeds ons geheime ingrediënt, innovatie onze playground en dat succes delen we graag samen met jou!

Onze waarden

Bij Studio Savvy koesteren we bepaalde principes die onze werking uniek maakt. We zijn flexibel, werken met grote passie en zetten ons in voor kwaliteit in alles wat we doen. We geloven in diversiteit en willen dat iedereen zich bij ons betrokken voelt. We zijn snel, flexibel en streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Enkele projecten

Diensten

Webdesign

Van strakke interfaces tot meeslepende gebruikerservaringen, wij maken online omgevingen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook leiden tot concrete resultaten. Laat ons je digitale visie tot leven brengen, want voor ons is het meer dan alleen werk - het is onze passie om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Content Creatie

Van prachtige beelden tot krachtige woorden, wij brengen jouw verhaal tot leven. Onze creatieve experts in fotografie, videografie, copywriting en storytelling werken samen om jouw merk een unieke stem te geven. Wij zetten jouw visie om in content die spreekt en jouw doelgroep interesseert. 

Grafisch ontwerp

Elk ontwerp is met zorg en creativiteit vormgegeven, van opvallende visitekaartjes tot meeslepende brochures of catalogussen. Wij brengen jouw merk tot leven in de wereld van print, waar onze creativiteit de pagina vult en jouw boodschap tastbaar wordt.

Online aanwezigheid

Van het bouwen van fantastische websites en webshops tot het bedenken van een social media strategie die aanslaat bij jouw doelgroep. En alsof dat nog niet genoeg is, brengt onze copywriting een extra laag van boeiende informatie in jouw merkverhaal.

Branding & strategie

Wij gaan verder dan enkel een logo; wij ontwerpen een unieke visuele taal die direct tot jouw doelgroep spreekt. Of het nu gaat om kleurenpaletten of typografie, elke keuze is strategisch gemaakt om jouw verhaal te versterken. Breng de kern van jouw identiteit tot leven.

Consultancy

Ontvang deskundig marketingadvies en strategische begeleiding op maat, afgestemd op de unieke behoeften van jouw onderneming. Daarnaast helpen we je met de nieuwste marketingtrends, sociale media, contentstrategieën en meer.

bottom of page